Dit jonge gezin kwam met de vraag bij me hoe ze meer eenheid in hun interieur konden creeeren. Er waren een aantal meubels die behouden moesten blijven, zoals de grijze bank, de zwarte stoeltjes en de teakhouten meubelen. Deze kleuren zijn dan ook meegenomen in het moodboard welke ik gemaakt heb na een uitgebreid gesprek met de bewoners.

We besloten het zwart en grijs aan te vullen met zachtroze, wit/whitewash en (steiger)hout. Sommige teakhouten meubelen werden door de bewoners in de whitewash gezet. De muur achter de eettafel werd wit gemaakt en hier kwam een MDF-plaat tegenaan met behang van VTWonen erop. Verder kwamen er een zuil, sidetable achter de bank en een fotoplankje van steigerhout. De bewoonster heeft zelf ook een deel van de accessoires uitgekozen, af en toe geholpen door mijn advies. De bewoners zijn erg blij met het eindresultaat, de woning voelt voor hen nu als een 'thuis'. Ook voor mij was het een erg leuk project om te doen en ook ik ben blij met het eindresultaat!

 

In deze collage kun je foto's zien van hoe het interieur er eerst uitzag.