Op onderstaande foto's kun je het eindresultaat bewonderen van het interieuradvies wat ik gaf aan dit jonge gezin!

Om te zien hoe het interieur er voor de tijd uitzag, kun je even naar beneden scrollen. Ook lees je daar hoe ik tot dit advies kwam, in overleg met de bewoners....veel lees- en kijkplezier!!

Achter de stoeltjes kozen we voor een baan in zachtroze met een fotoplankje van steigerhout

Achter de bank kwam een sidetable van steigerhout om leuke spulletjes uit te kunnen stallen. Naast de bank kwam een zuil van steigerhout met een grote hertshoorn erop.

De bewoners hebben een deel van de teakhouten meubelen in de whitewash gezet

Achter de eettafel staat een MDF-paneel, met sloophoutbehang van VTWonen

Dit jonge gezin kwam met de vraag bij me hoe ze meer eenheid in hun interieur konden creeeren. Er waren een aantal meubels die behouden moesten blijven, zoals de grijze bank, de zwarte stoeltjes en de teakhouten meubelen. Deze kleuren zijn dan ook meegenomen in het moodboard welke ik gemaakt heb na een uitgebreid gesprek met de bewoners.

We besloten het zwart en grijs aan te vullen met zachtroze, wit/whitewash en (steiger)hout. Sommige teakhouten meubelen werden door de bewoners in de whitewash gezet. De muur achter de eettafel werd wit gemaakt en hier kwam een MDF-plaat tegenaan met behang van VTWonen erop. Verder kwamen er een zuil, sidetable achter de bank en een fotoplankje van steigerhout. De bewoonster heeft zelf ook een deel van de accessoires uitgekozen, af en toe geholpen door mijn advies. De bewoners zijn erg blij met het eindresultaat, de woning voelt voor hen nu als een 'thuis'. Ook voor mij was het een erg leuk project om te doen en ook ik ben blij met het eindresultaat!

 

In deze collage kun je foto's zien van hoe het interieur er eerst uitzag.

Julians babykamer, binnenkort volgen foto's van zijn inmiddels 'stoere-grote-jongenskamer'