'Verandering gaat niet komen wanneer we wachten op iemand anders of op een ander moment, wij zijn de verandering die we zoeken'

Welkom bij 'WoonJezelf'. Allereerst wil ik me even aan je voorstellen. Mijn naam is Elske Wietses, ik ben 37 jaar en heb besloten om mijn droom na te streven. Deze droom is om ieder mens in een huis te laten wonen waarin hij, en/of zij en eventuele gezinsleden zich volledig thuis voelen.

Van kinds af aan ben ik al gek op het stylen en inrichten van ruimtes, mijn slaapkamer in het ouderlijk huis was daarvan het eerste 'slachtoffer'. Ook in ons huidige woning ben ik met regelmaat aan het stylen en schuiven. Dit huis bewoon ik samen met mijn man Erik, en onze kinderen Jette (8) en Julian (5).

Op een gegeven moment wilde ik meer gaan doen met deze uit de hand gelopen hobby. Zo heb ik inmiddels verschillende cursussen gevolgd, o.a. via het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur en 'Interieur en Design' via de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Nu is dan voor mij de tijd aangebroken om mijn hobby meer te professionaliseren en de sprong in het diepe te wagen!